ABOUT THE QUARTERLY REWARDS:

1. Question: How much can my favorite community organization earn?

Answer: Kroger will pay up to $1,250,000 on a quarterly basis to participating

organizations based on their percentage of spending as it relates to the total spending

of all participating Kroger Community Rewards organizations.

• Kroger limits its quarterly contributions to a maximum contribution of $1,250,000

to be distributed among all participating eligible organizations.

• Kroger limits a participating organization’s earned rewards to a maximum of

$50,000 quarterly.

• Kroger limits a participating household’s earned rewards to a maximum of $300

quarterly.

• The minimum quarterly reward payout is $25 per organization. In the event that

an organization earns less than $25 in a quarter, Kroger will hold the amount until

the next quarter that the reward exceeds $25 or until the end of the program

term, whichever comes first.

• Your community organization’s quarterly rewards check will be mailed or

personally delivered to the organization by a Kroger representative within one

month of the close of each quarterly cycle.

2. Question: Does Kroger have any restrictions on how my community organization uses

the rewards I help earn?

Answer: All proceeds derived from Kroger Community Rewards must be used for

charitable purposes within the communities Kroger serves and cannot be used for

political, legal or administrative purposes. Kroger Community Rewards has the

discretion and right to terminate any organization from the program at any time if it is

determined that any of the proceeds are used for political, legal or administrative

purposes.

PROTECTING YOUR PRIVACY:

3. Question: Once I have enrolled, is my personal information secure?

Answer: We do not sell, trade or rent our customers’ personal information to outside

companies or marketing firms. Please read our complete Privacy Policy online at

www.Kroger.com.

2

4. Question: Privacy is important to me personally as well. What information will you share

with my organization?

Answer: The quarterly reports sent to your chosen community organization will show

your Kroger Plus Card Number, your first name, your last name and your donation

amount. Your information will not be shared with anyone else. Please read our

complete Privacy Policy online at www.Kroger.com.

GENERAL QUESTIONS ABOUT THE KROGER COMMUNITY REWARDS PROGRAM:

5. Question: After I sign up my Kroger Plus Card with an organization, how long before my

purchases start counting towards rewards?

Answer: Your purchases will begin earning rewards for your designated organization

within 7‐10 business days of registering your Kroger Plus Card online.

6. Question: How do I know my Kroger Plus Card is registered?

Answer: Within 7‐10 business days of successfully registering your Kroger Plus Card,

you will see at the bottom of your Kroger receipt “At your request, Kroger is donating

to ‘your organization name’.”

7. Question: Does everything in my shopping cart count towards my donation to my

organization?

Answer: Supporters can earn rewards on almost everything, every time they shop!

However, there are specific purchases that cannot be included: alcohol, tobacco,

government‐assisted pharmacy expenses, postage stamps, Kroger giftcards and Green

Dot Prepaid Cards, gift certificates, bottle deposits, lottery and promotional tickets,

fuel, fuel center purchases, office services and Sales Tax. Eligible pharmacy purchases

include out‐of‐pocket co‐pays for non‐government‐assisted pharmacy programs.

8. Question: Does participation in the program interfere with my Fuel Rewards?

Answer: No. Your Fuel Rewards are savings for you and your household. Your

Community Rewards are savings for your favorite community organization. Even

though both programs are based on your Kroger purchases and are linked to your

Kroger Plus Card, the two programs are completely unrelated to each other.

9. Question: Can I give to more than one organization at a time?

Answer: No. Your Kroger Plus Card can be linked to only one organization at a time.

However, you may choose to give to two organizations annually by changing your

non‐profit organization designation after six months. That way, you can give to one

organization for six months and then the other for six months.

3

10. Question: How do I change my Kroger Plus Card to contribute to a different

organization?

Answer: Just go online at www.krogercommunityrewards.com and follow the member

enrollment steps.

11. Question: Why do I have to re‐register next year if I’m already participating prior to May

2010?

Answer: The Kroger Community Rewards Program will be evaluated every year and

changes will be considered based on the success of the program. By making a one‐year

commitment to Kroger, Kroger is also making a one‐year commitment to you and your

favorite community organization. It also gives each organization an opportunity to

refresh its membership by spreading the word to new members and keeping the

previous members informed about any changes to the program. The annual reenrollment

will also help your favorite organization and Kroger maintain an updated

list of group members’ current address information, etc.

HAVE QUESTIONS NOT ANSWERED HERE?

Please contact us at 1‐800‐837‐4483

Monday – Friday, 9am – 4pm